Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop heeft u het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om de producten aan ons te retourneren. Daarna zorgen wij er voor dat alles snel en correct afgehandeld wordt. Neem contact op met de klantenservice van Renka Hobby en laat weten dat u één of meerdere artikelen wilt terugsturen. Op die pagina vind u ook het retouradres.

De verzendkosten van uw retour zijn voor eigen rekening. Bij uw bestelling zit een pakbon. Op die pakbon ziet u achter ieder product een leeg vakje ("R"). Vink de producten aan die u wilt retourneren en doe de pakbon bij uw pakket. Binnen 14 dagen na ontvangst storten we het geld terug op uw bankrekening. We vergoeden alleen producten die onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking terug gestuurd worden.

Nog even voor de duidelijkheid:
- Renka Hobby vergoed de teruggestuurde producten plus verzendkosten van uw bestelling.
- De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Hoe hoog die zijn hangt af van de omvang van het pakket. Wij adviseren altijd met een track & trace code te versturen, u bent aansprakelijk voor de verzending naar ons.

Hebben wij een fout gemaakt? Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Neem na ontvangst van uw bestelling zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst, contact met ons op. We zullen er dan alles aan doen om dit weer goed te maken.