Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Wenskaarten voor kerstmis maken

Over drie maanden is het kerstmis, en aangezien de meeste Nederlanders dit doen, zullen er ook dit jaar weer de nodige kerstkaarten verstuurd gaan worden.

Na een tijdje heb je weer de kamer vol staan met al die standaard kerstkaarten, regelmatig zelfs dezelfde, alleen dan van een andere afzender.

Heel enkel komt er een zelfgemaakt kaartje, en dat is simpelweg veel leuker dan al die gekochte kaartjes. Want iedereen kan een kaartje kopen in de winkel, maar neem dan tenminste eens een uniek kaartje.

Zelf krijgen we, niet alleen van klanten maar ook van al onze zakelijke relaties, meestal meer dan 100 kerstkaarten toegestuurd. En misschien zitten er ÈÈn of twee mooie zelfgemaakte kaarten tussen. En om heel eerlijk te zijn, zijn we daar veel blijer mee.

Zelfgemaakte 3d kerstkaarten hebben wat unieks. Je kunt zien dat iemand er heel druk mee geweest is.

Het zijn overigens ook altijd dezelfde personen die een zelf gemaakte 3d kerstkaart sturen. Mensen waarvan je rond deze tijd al weer mag vernemen dat ze alweer bezig zijn met de nieuwe kerstkaarten voor de komende kerstmis.

Want een 3d kaart maken kost nu ÈÈnmaal een beetje tijd. En zeker als er meerdere kaarten moeten worden gemaakt. Dat doe je niet in een paar dagen. Maar met 3d kerstkaarten die zelf gemaakt zijn laat eenieder wel zien dat de kerstwensen en de wensen voor een gelukkig nieuw jaar ook echt gemeend zijn.

Aan dergelijke kaarten kun je tenminste goed zien dat er tijd en liefde aan besteed is. En vooral dat ze niet gekocht zijn in een pak van 10 of 25 stuk. Deze gekochte kaarten zien er immers meer uit dat het een verplichting is om kerstkaarten te versturen.

Als je kerstkaarten ook dit jaar weer zelf wilt maken, kijk dan eens in onze grote collectie met allerlei toebehoren voor 3d kaarten voor kerstmis. Er zit vast iets tussen waar ook ontvangers die jaar weer veel plezier aan hebben.