Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Ruime keuze stansblokken

Stansblokken zijn een geweldige uitbreiding voor het maken van wenskaarten of andere kaarten. Even de figuurtjes uit het velletje drukken, en de kaart kan gemaakt worden.

Renka Hobby biedt inmiddels een ruim assortiment met verschillende stansblokken in verschillende designs, waarvan een aantal net nieuw is binenn gekomen in onze winkel. Designs, waar veel van onze klanten erg blij me zijn, en die het maken van specifieke kaarten nog makkelijker maken.

Maar dat komt natuurlijk niet alleen omdat het gebruik van deze blokken zo makkelijk is, maar ook omdat er zoveel keuze beschikbaar is.

Zo heeft Renka Hobby zelfs speciale stansblokken voor handlettering, en blokken van verschillende leveranciers. De meeste stansblokken zijn geschikt om maar liefst 12 kaarten te maken, wat natuurlijk nog makkelijker is als er meerdere wenskaarten verstuurd of gegeven moeten worden.

Maar waarom is een stansblok nu zo handig en makkelijk?

De stansblokken uitpakken, en alvast het karton en dergelijke klaar leggen om straks op te plakken.

Dan het materiaal simpel uitdrukken uit het karton, en zo kunnen heel simpel meerdere kaarten gemaakt. Het enige dat nog hoeft te worden gedaan is het opplakken van de uitgedrukte motieven op de kaart of ondergrond.

Op deze manier kunnen simpel en snel meerdere kaarten gemaakt worden. Dat bespaart niet alleen tijd, maar maakt de wenskaarten die gemaakt worden nog mooier. En dat maakt het weggeven nog leuker.

En voor de prijs hoeft niemand het te laten, want zoals veel klanten van ons al gewend zijn, zijn de stansblokken en natuurlijk alle andere materialen, erg prettig geprijsd.

Dat, samen met het grote aanbod aan stansblokken en andere materialen om zelf wenskaarten te maken, is een prettige bijkomstigheid.

Ga snel naar onze webshop om zelf te kijken welke stansblokken we kunnen aanbieden, of natuurlijk ÈÈn van de vele andere mogelijkheden die onze webshop te bieden heeft.

KLIK HIER VOOR ONS AANBOD STANSBLOKKEN