Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Ruime keus aan hobbyboeken

Diegenen die wel eens door onze hobbywinkel hebben gesnuffeld, weten waarschijnlijk wel dat we ook hobbyboeken verkopen en diverse uitgaven van het maandblad hobbyjournaal. Toch vragen sommige klanten zich af wat je nu aan een hobbyboek hebt, of aan een maandelijkse uitgave van hobbyjournaal.

Het gaat daarbij voornamelijk om het opdoen van nieuwe ideeÎn, over een verdieping van de hobby die we met ons allen hebben en waar we regelmatig uren mee bezig zijn. De boeken, maar eigen vooral de maandelijkse uitgave van Hobbyjournaal, staan vol met dergelijke ideeën.

Het voorkomt een beetje dat iedere keer dezelfde wenskaart gemaakt wordt, en laat zien hoe ook met deze nieuwe ideeÎn nieuwe onderwerpen bedacht kunnen worden om nog mooiere 3D wenskaarten te maken. Zo blijft onze hobby leuk, door onder ander steeds andere 3d kaarten te maken, met steeds weer andere motieven. En vooral ook om niet steeds dezelfde 3d plaatjes te hoeven uitknippen en opplakken.

Diverse uitgaven van Hobbyjournaal zijn bovendien een beetje seizoensgebonden. Zo gaat de uitgave van Hobbyjournaal in juli al in op de komende kersttijd. Want het maken van de kerst-wenskaarten staat natuurlijk al voor de deur, hoewel sommigen waarschijnlijk al begonnen zijn met het maken van 3D kerstkaarten.

En zo heeft iedere uitgave weer een ander thema met tips en nieuwe onderwerpen. Steeds weer nieuwe methoden dus om plezier te hebben om zelf de 3d wenskaarten te kunnen maken. Want laten we heel eerlijk zijn dat het nog steeds veel leuker is dan zo'n standaard wenskaartje te kopen bij de kiosk of boekenwinkel.

Overigens wordt bij diverse uitgaven die wij verkopen ook meteen een deel van de benodigde materialen bijgevoegd. Zodat iedereen meteen kan beginnen met het maken van de 3D wenskaarten die in de betreffende uitgave beschreven worden.

Wij verkopen Hobbyjournaal per stuk, ook van maanden die al weer voorbij zijn gegaan. Dus een ieder die nog een oudere uitgave wil bestellen kan dit gewoon via onze webshop doen. Want ook in oudere uitgaven staan ontzettend leuke onderwerpen.