Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Ruim uw knipvellen en stickervellen op!

Wanneer u al een tijdje 3d kaarten maakt zult u ongetwijfeld veel hobby-materiaal hebben. Maar ook als beginner zult u een voorraadje gaan opbouwen. Knipvellen, stickervellen, karton, scharen en ongetwijfeld nog veel meer. Wenskaarten die al klaar zijn kunnen in een plastic hoesje bewaard worden.

Wilt u ook snel en overzichtelijk bij uw knip- en stickervellen kunnen komen? Zonder iedere keer door alle vellen te moeten bladeren en dat ene vel te moeten zoeken?

Le Suh heeft twee prachtige opberg mappen ontwikkeld om uw knip- en stickervellen schoon en netjes te bewaren. De omslag is stevig en in de map zitten ruim voldoende vakken waar in ieder vak een aantal vellen passen. Daarnaast is het mogelijk om aan de bovenzijde een klein briefje er in te schuiven zodat u zowel de knipvellen als stickervellen bijvoorbeeld op alfabet, thema of merk kunt sorteren. Bij de map zitten al een aantal kleine gekleurde briefjes. Deze zijn met en zonder letters, zodat u zelf ook uw eigen sortering kunt maken.

De map voor stickers is geschikt voor alle normale stickervellen met een formaat van 10 x 23 cm. De knipvellen map is geschikt voor A4 knipvellen (en kleiner).

Profiteer van onze aanbieding en bestel voor 23 maart een opberg map en ontvang 5 knipvellen van ons cadeau! Maar let op! Op = op, zolang de voorraad strekt!