Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Onze kerstwinkel is geopend!

Alhoewel de temperaturen op dit moment nog prima zijn, slaan de eerste mensen alweer hun kerstproducten in om zo langzamerhand met hun kerstkaarten te beginnen. Want voor u het weet is het alweer december en dan moeten de kaarten toch echt op de bus. Hoeveel kerstkaarten gaat u dit jaar maken?

Afgelopen weekend hebben we onze kerstwinkel weer geopend, boordevol met prachtige 3D knipvellen, stickervellen en ons hobby karton. Bekijk ook zeker ons spinnenwebpapier in kerstkleuren.

Nieuwe producten
De afgelopen periode zijn er weer veel nieuwe kerstartikelen in het assortiment opgenomen. Naast diverse stickervellen zijn er nu ook prachtige 3d uitdrukvellen van LeSuh te koop. Tevens ook mooie kleuren glitterlijm, welke voor een extra sfeer zorgen op uw zelfgemaakte wenskaart zijn te vinden in de webshop. Op zoek naar een (scheur)kalender van 2017 voor op een wenskaart? Ook die is uit voorraad leverbaar. Daarnaast verwachten we binnenkort nog een aantal nieuwe producten aan het kerstassortiment toe te voegen.

Inspiratie nodig?
Heeft u weinig tijd om uw eigen wenskaart te ontwerpen? Of even inspiratieloos? Maak dan gebruik van onze kant en klare doe het zelf pakketten. De pakketen zijn helemaal compleet (karton, knipvel en stickervel) en uiteraard een mal om de kaarten te maken. Die mal kunt u trouwens vaker gebruiken!

Benieuwd? Bekijk hier ons kerstassortiment!