Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Nieuwe collectie: Sounds of Music

Wat een heerlijke film was dat toch, The Sound of Music. Echt zo'n ouderwetse familiefilm, met een enorme vleug nostalgie. Echt zo'n film waar we met ons alleen nog steeds graag naar kijken als deze film weer een keer in de herhaling op televisie komt.

Misschien is het juist wel dat gevoel naar vroeger dat een fijn gevoel in ons doet opkomen als we The Sound of Music kijken, of naar de muziek luisteren. Hoewel het natuurlijk in hoofdzaak gaat over de muzikale familie von Trapp, overigens naar een deels waargebeurd verhaal uit de tijd dat het in Europa niet zo goed ging.

Deels waar, want de film is natuurlijk wat geromantiseerd. Wel waar is overigens de muziek, want de familie von Trapp was bijzonder muzikaal. En dat is natuurlijk voor de geliefdheid van de film erg belangrijk geweest.

Je hoort het wel vaker dat de hang naar veel dingen van vroeger ons leven meer en meer een stukje vreugde geeft.

Maar goed, daar weten veel van onze klanten natuurlijk veel meer van, want ook ht zelf maken van wenskaarten heeft daar natuurlijk veel meer te maken.

Nu is het mogelijk om beide te combineren, het zelf maken van kaarten en The Sound of Music. Renka Hobby biedt diverse motieven die te maken hebben met muziek en met The Sound of Music.

En daarmee kunnen hele mooie eigen gemaakt kaarten gemaakt worden, die ook weer dat stukje nostalgie ten toon spreiden.

Niet alleen leuk om te maken, maar minstens net zo leuk om iemand zo'n zelf gemaakt kaart te geven of te sturen.

Met de knipvellen die wij over dit thema kunnen aanbieden, en met de andere materialen, kunnen verschillende kaarten gemaakt worden over The Sound of Music, zodat ook meerdere mensen met deze zelf gemaakte kaarten blij gemaakt kunnen worden.

Ook een nostalgische kaart maken? Kijk dan snel op onze website voor de collecties over The Sound of Music, of één van de vele andere thema's die Renka Hobby te bieden heeft.