Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Nieuw: haakpakketten

Renka Hobby biedt al geruime tijd alles aan wat onze klanten nodig hebben om 3D kaarten te maken. Sinds kort bieden we echter ook verschillende pakketten aan om te gaan haken.

Want ook met een bol wol of haakgaren, en een haaknaald, kunnen de meest mooie creaties gemaakt worden. Deze creaties zijn nog meer een blijvend iets dan 3D kaarten die met de post verstuurd kunnen worden.

Ook met behulp van garen of wol, kunnen op deze manier blijvende creaties gemaakt worden waar alle klanten veel voldoening aan kunnen vinden.

En haken mag dan een hobby zijn die vooral uit het recente verleden bekend is, steeds meer Nederlanders pakken deze hobby op. Haken wordt dan ook steeds populairder, en echt niet alleen bij vrouwen. Steeds meer mannen vinden het haken een rustgevende bezigheid, en ook deze mannen zijn trots op datgene dat gehaakt werd.

Natuurlijk zijn er talloze voorbeelden die gehaakt kunnen worden. Kwestie van de juiste benodigdheden aanschaffen, en er op los haken.

Renka Hobby biedt op dit moment vijf verschillende pakketten om te haken.

In een dergelijk pakket zit alles wat nodig is om het betreffende te maken. Te weten acrylgaren, veiligheidsoogjes, fiberfill, een stopnaald, de benodigde haaknaald, en natuurlijk de werkbeschrijving. Zo kunnen gemaakt worden een schaap, een pinguin, een bij, een pierrot, of een konijn.

Vijf verschillende pakketten dus, waarmee ook vijf verschillende figuren helemaal gehaakt kunnen worden. De vijf figuren die op deze manier gehaakt kunnen worden zijn allen in een andere kleur, en zijn ieder op zich aansprekende figuren die erg geliefd zijn.

Een leuk en vrolijk figuurtje dus, vier verschillende dieren en een pierrot. Dit laatste is een soort mime spelende clown, en dus de meest vriendelijke versie van de clown.

Een leuke bezigheid, en het figuurtje kan natuurlijk een prominente plek krijgen, of weg gegeven worden. Want de figuurtjes zijn vrolijk en aansprekend, en dus ook uitermate geschikt voor een zelf gemaakt cadeau.