Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Kant en klare kerstpakketten

Voor veel liefhebbers van onze hobby is het maken van kerstkaarten in 3D formaat het hoogtepunt van het jaar. Daarbij is het voor de meesten toch wel heel belangrijk om op tijd alle onderdelen bij elkaar te zoeken, en vooral ook om op tijd met het maken van de 3D kaarten te beginnen. De meeste hebben immers ook nog andere bezigheden buiten het maken van de kerst- en nieuwjaarskaarten. Vooral uitzoeken komt nog wel eens in de verdrukking te staan, waardoor niet alles op tijd binnen komt of gedeeltelijk vergeten wordt. Omdat Renka Hobby ook weet dat het maken van meerdere 3D kaarten voor kerstmis en oud en nieuw best wel een hele grote klus is, willen we vanzelfsprekend onze klanten daarbij een handje helpen.

Dat doen we aan de ene kant door uw bestelling zo snel mogelijk, mits alles voorradig is, te versturen. Aan de andere kant bieden we ook kant en klare kerstpakketten aan. Deze pakketten zijn helemaal compleet zodat onze klanten niet meer zelf op zoek moeten gaan naar alle benodigde onderdelen. In de pakketten dus al het karton, alle knipvellen, en alle stickervellen die nodig zijn. Alle verschillende kerstpakketten bevatten genoeg materiaal voor 3 kerstkaarten. U hoeft slechts voldoende kerstpakketten te kopen om het juiste aantal kaarten te kunnen maken dat u nodig heeft.

Daarbij hoeven alle kerstkaarten ook niet van hetzelfde motief te zijn voorzien, want Renka Hobby verkoopt kerstpakketten in vier verschillende motieven, Kerstpijl, Hustblad, Letter K, en Kerstster. Daarmee kunnen dus alle kaarten gemaakt worden, en kunnen zelfs verschillende motieven gebruikt worden voor verschillende ontvangers van de kerstkaarten die u wilt maken.

Heeft u nog geen kerstkaarten gemaakt, of nog niet de benodigde materialen in huis gehaald, dan zijn deze kerstpakketten de meest ideale oplossing. Simpelweg het aantal pakketten bestellen dat u nodig denkt te hebben, en wij zorgen dat uw bestelling spoedig bij u thuis wordt bezorgd.

Want kerstmis is immers al over twee maanden.

KLIK HIER VOOR ONZE KERST PAKKETTEN