Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Diverse nieuwe kerstcollecties uitgekomen

Terwijl de pepernoten en de chocoladeletters als weer volop in de winkels liggen, en sommige dorpen en steden de versiering en feestverlichting voor de decembermaand alweer hebben opgehangen, zullen veel knutselaars er achter komen dat ook kerstmis al weer snel dichterbij komt.

En net als dat bij de meeste mensen zo gaat, is er nog zoveel te doen voordat alles dat we graag met kerstmis af willen hebben ook daadwerkelijk af raakt. Een voorbeeld zijn natuurlijk de zelf gemaakt 3D kaarten, die de meesten van onze klanten ook dit weer willen maken.

Daarbij wordt niet alleen de tijd steeds beperkter door het dichterbij komen van de feestdagen, sommige van onze klanten hebben ook wat moeite om nieuwe creatieve ideeën te vinden. Het idee voor een nieuwe kerstkaart heeft immers tijd nodig, en vooral ook de juiste materialen. Deze materialen moet net toevallig te koop zijn als je een idee hebt uitgewerkt, en als deze nergens te koop zijn moet het idee helemaal zelf gemaakt worden.

Dat is natuurlijk voor de meeste van onze klanten geen enkel probleem, want onze klanten zijn heel creatief. We hebben daarvan al verschillende schitterende voorbeelden gezien, van kaarten en kerstkaarten die helemaal zelf gemaakt worden. Toch willen we u nog even wijzen op de nieuwe collectie die inmiddels ook voor kerst weer te bestellen is. Dat zijn onder andere

Natuurlijk heeft Renka Hobby nog veel meer geschikte materialen om 3D kerstkaarten mee te maken, en allerlei andere soorten 3D kaarten. Wat we al onze klanten bovendien willen adviseren om niet te lang te wachten met het kopen van de benodigdheden.

Niet omdat anders de voorraad uitgeput zou raken, want Renka Hobby heeft nagenoeg altijd genoeg op voorraad. Maar meer omdat het maken van mooie 3d kerstkaarten nu eenmaal wat tijd nodig hebt, want voor dat we het weten is het weer kerstavond.