Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Diorama stansblokken

Zelf kerstkaarten maken is een tijdrovende maar wel erg leuke bezigheid. Veel van onze klanten zijn daar toch wel een aantal maanden mee bezig, en daarbij valt ons toch wel ÈÈn ding op aan alle reacties die we in verband met de zelf gemaakte kerstkaarten krijgen.

Het zijn allemaal enthousiaste klanten, die allemaal de passie hebben om helemaal zelf de kerstkaarten te maken. Daarom zijn wij ook best wel dankbaar dat we dit werk mogen doen, want wat is er immers leuker dan alleen maar enthousiaste klanten te hebben en berichten te mogen ontvangen.

Daarom willen we door middel van deze blog nog eens extra aandacht vestigen op onze stansblokken, en dan met name de stansblokken van Diorama. Binnen deze collectie willen we dan weer twee prachtige stansblokken uitlichten, de Winter Memories en de Merry and Bright. Het zijn bij onze klanten geliefde stansblokken voor de periode rond kerst, waarmee dus inderdaad de meest prachtige kerstkaarten kunnen worden gemaakt.

Beide stansblokken hebben kerst als thema, en zijn eigenlijk heel simpel te gebruiken. Het gewenste materiaal uitdrukken, een mooie achtergrond nemen, en het uitgedrukte materiaal opplakken. Zo ontstaat een toch wel unieke 3d wenskaart, waar niet eens echt veel moeite voor hoeft te worden gedaan.

Waarom deze stansblokken de naam Diorama hebben gekregen?
Eigenlijk heel simpel te verklaren. Diorama is een oude soort kijkdoos. Een beetje te vergelijken met de oude kijkdozen die we allemaal vast wel als kind hebben gemaakt of gekregen hebben als kado. Dat zijn die kijkdoosjes waarmee je een 3d plaatje kunt bekijken. Even klikken en het volgende 3d beeld komt tevoorschijn.

Dat is hetzelfde effect als deze stansblokken hebben. Eigenlijk een soort 3d kijkdoos, alleen dan specifiek om 3d kaarten te maken. Het is eigenlijk een kijkdoosje waarbij het 3d effect maar liefst 3 centimeter is. Het doosje neemt echter in een envelop helemaal geen ruimte in beslag, het kan simpel worden opgevouwen.

Deze stansblokken zijn bovendien voorzien van teksten met passende boodschappen voor de kerstperiode. Snel bestellen dus, deze unieke kijkdoosjes, zodat de kerstkaarten nog op tijd verstuurd kunnen worden.

Klik hier voor een overzicht van onze Diorama stansblokken