Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Borduren: een erg leuke hobby

Veel van onze klanten denken dat we alleen materialen verkopen voor het maken van 3d kaarten, en staan dan toch enigszins verbaasd als deze klanten in onze webwinkel Stitch and Do borduurgaren, garenkaarten en mini garenkaarten zien.

Maar dat verkopen we natuurlijk ook, want ook borduren kan een erg leuke hobby zijn. Daarbij verkopen we juist veel spullen om mooie geborduurde kaarten te maken, als een soort verlengstuk op het maken van 3d wenskaarten. Speciaal daarvoor verkopen we zelfs complete borduursets.

Eigenlijk complete pakketten voor die knutselaars die ook eens een andere kaart willen maken dan alleen maar een 3d wenskaart, en die een stapje verder willen gaan. Zo worden de Stitch and Do pakketten ook bij ons in de webwinkel steeds populairder. Niet alleen om nog mooiere kaarten te maken, maar zelfs voor 3d kaarten maken met een combinatie van plakken en borduren.

Zo bevatten de borduursets Stitch and Do materiaal voor verschillende 3d afbeeldingen en kaarten die in ook weer verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. En dat inclusief 3 Stitch and Do garen van 50 meter lengte. Naast vanzelfsprekend de oplegkaarten met patroon en een goede handleiding.

De oplegkaarten zijn overigens voor geprikt, zodat het borduren van de kaart nog eenvoudiger gaat. Dat is aan de ene kant erg handig, vooral als je dit voor de eerste keer doet, en zo blijft het ook een leuke hobby. We hebben al hele mooie creatie gezien die op deze manier gemaakt zijn.

Overigens zijn deze sets niet alleen leuk om zelf te kopen en de kaarten te maken, maar natuurlijk ook erg leuk om kado te geven aan een ander creatief iemand, die wellicht dit nog nooit gedaan heeft. Maar wel op deze manier net zo lyrisch over deze mooie hobby kan worden. De sets zijn vanzelfsprekend te koop in verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld voor kerstmis.

Benieuwd naar ons assortiment borduren? Klik dan hier.