Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Amy's Design - Daily Transport

Amy's Design - Daily Transport is een collectie materialen om kaarten of wenskaarten te maken, die specifiek te maken hebben met vervoer en het dagelijkse transport.

Dat betreft dus enerzijds onder andere knipvellen met auto's, vrachtwagens, en wat je zo al dagelijks op de weg kunt zien rijden. Daarnaast bevat deze collectie ook andere typen vervoer, die dus niet op de weg te zien zijn. Daarbij valt onder andere te denken aan bijvoorbeeld vliegtuigen, wegwerkzaamheden, motoren en ga zo maar door.

Dit is dus een uitgebreide collectie waarmee je meestal vooral jongens, en mannen die nog steeds jong gebleven zijn, een groot plezier kunt doen.

Een uitgebreide collectie dus, waarmee elke maker van kaarten en wenskaarten ook zelf veel plezier zal hebben. Het zijn immers motieven die de meesten van ons niet elke dag in de vorm van kaarten en wenskaarten zullen maken.

Toch kunnen we eenieder aanraden om ook dit soort wenskaarten eens te maken.

Niet alleen doen we met ons allen natuurlijk niet alleen voor onszelf zoveel moeite voor deze mooie hobby, maar juist ook om anderen een plezier te doen door de kaart te geven of per post te versturen.

En dan zijn vooral jongens en mannen, en natuurlijk vrouwen die ook van deze motieven houden, ook dankbare ontvangers van mooie kaarten en wenskaarten.

Deze collectie, en natuurlijk andere collecties met niet alledaagse motieven zoals bloemen, maakt daarbij veel mogelijk in verschillende kleuren, en met verschillende motieven.

Dat is ook een beetje dat Renka Hobby met onder andere deze collectie probeert te bieden.

Een groot aanbod aan verschillende motieven, zodat onze klanten niet altijd hetzelfde motief hoeven te gebruiken om een wenskaart te maken.

Want wenskaarten kunnen verschillend zijn. Het gaat immers om de gedachte, en de vreugde van het maken en het mogen versturen van dit soort mooie dingen. En natuurlijk de blijheid als iemand een dergelijk zelf gemaakt kaartje mag ontvangen.

Kijk dus snel op onze website naar de Amy's Design - Daily Transport collectie, of naar onze vele andere collecties en mogelijkheden.