Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

3D wenskaarten maken

Zoals je misschien al gezien hebt, verkopen we in onze webshop diverse vellen karton in verschillende formaten, en in verschillende kleuren. Ook verkopen we pakketten met karton en karton met linnenstructuur in verschillende kleuren.

Dit karton is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld je eigen wenskaarten te maken, ook wel 3D kaarten genoemd.

Hierbij plak je met behulp van uitgeknipte stukken gekleurd karton als het ware een motief op een ondergrond, in de vorm van een ansichtkaart of wenskaart. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, of een kerstwens en nieuwjaarsgroet.

Dit is al jaren een steeds populairder wordende hobby van veel mensen, en we hebben in de loop van de jaren al verschillende prachtig gemaakte kaarten toegestuurd gekregen. Iets wat ons altijd blij maakt, vooral om te zien hoe creatief onze klanten zijn.

Speciaal om dergelijke wenskaarten te kunnen maken, verkopen we in onze webshop diverse onderdelen om de kaart nog mooier te maken, zoals bijvoorbeeld het gekleurde karton en speciale stickervellen.

Een creatieve hobby, die ook veel plezier kan geven aan anderen. Want het allerleukste is natuurlijk zelf een 3D wenskaart maken, en deze per post te versturen. Welke creatie je precies wilt maken ligt natuurlijk geheel aan je zelf, en er zijn echt geen grenzen aan verbonden. Gewoon durven doen, is ons advies.

Op de bijgaande foto zie je één van de creaties in de vorm van een 3D kaart. De kaart is geheel gemaakt van gekleurd karton, en naast karton is alleen maar lijm gebruikt, en een goudkleurig lint. En natuurlijk heel veel creativiteit.

Zoals je kunt zien is het een pakje, zoals je dat zelf ook zou kunnen maken om bijvoorbeeld iemand heel erg blij te maken met een verjaardag. Zo kun je iemand die je dierbaar is een leuk cadeautje geven dat je helemaal zelf maakt.

Wat heb je nodig voor dit 3D Pakje? 6 verschillende kleuren karton of dikker papier, een goudkleurig lint, en lijm. En natuurlijk een beetje tijd. Natuurlijk staat het je helemaal vrij om andere kleuren te gebruiken.