Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

3D Verjaardagskaart maken

Een verjaardagskaart uitzoeken is, vooral voor oudere mensen, toch nog wel een probleem vaak. Meestal worden er wel verjaardagskaarten in de winkels te koop aangeboden, maar als je een wat meer serieuze kaart moet je lang zoeken. Natuurlijk zijn er overal wel lollige kaarten te koop, maar als je dat niet wilt sturen wordt het vaak een probleem.

De oplossing, zelf een verjaardagskaart maken in 3d. Dat kost natuurlijk even werk, maar zoals je aan de foto kunt zien is het resultaat er ook naar. Deze verjaardagskaart met vlinder is helemaal zelf gemaakt. En dat kan bijvoorbeeld met de knipvellen die we hier ook aanbieden. Natuurlijk vergt het een beetje tijd, en als je het nog nooit gedaan hebt misschien ook wat oefening. Maar dit zijn toch 3d verjaardagskaarten waar iedereen erg trots op mag zijn.

Het is dus niet alleen voor de ontvanger een leuke kaart, maar ook voor diegene die de kaart verstuurd. Bovendien, als je een dergelijke verjaardagskaart krijgt dan weet je ook meteen dat er veel werk en zorg aanbesteed is. Anders dan bij een gekocht kaartje. Dat is vanzelfsprekend ook leuk, maar deze 3d kaart vinden de meeste mensen nog veel leuker. Renka Hobby biedt diverse motieven om dergelijke 3d verjaardagskaarten te kunnen maken, net als overigens de andere benodigdheden zoals de achterkant en de lijm die je wellicht nodig hebt.

Bovendien zul je bemerken dat het maken van 3d kaarten een erg leuke hobby is. Een hobby waar je dus niet alleen de ontvanger een plezier mee doet, maar waar je zelf ook plezier aan zult hebben. Het kaartje op de foto is overigens een kaartje dat we zelf hebben gemaakt om te laten zien hoe het precies in het werk gaat. De vlinder staat symbool voor een lang en gelukkig leven. En dat is natuurlijk bij een 3d verjaardagskaart ook een belangrijke boodschap voor de ontvanger.

3D Verjaardagsfeest maken