Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

3D Uitdrukvellen boek

Zoals de meeste van onze klanten inmiddels wel zullen weten, verkoopt Renka Hobby niet alleen materialen waarmee onze prachtige hobby kan worden beoefent, maar ook boeken waarmee we in onze hobby nog creatiever kunnen worden.

Boeken met tal van leuke ideeÎn waardoor liefhebbers nog mooiere kaarten en andere creaties kunnen maken. We verkopen echter ook specifieke hobbyboeken voor het maken van 3D wenskaarten. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de 3D uitruk vellen boeken, wat misschien wel een wat vreemde naam is, Immers de meeste van onze klanten zullen ook heel voorzichtig omgaan met dit soort boeken.

Maar de boeken zijn wel bedoeld om de vellen met 3D afbeeldingen te gebruiken. Op dit moment hebben we twee 3D uitruk vellen boeken te koop. De één met thema bloemen, de ander speciaal voor kerstmis, wat dat is natuurlijk al over niet al te lange tijd.

Met het 3D uitruk vellen boek kerstmis kan iedereen stapels kerstkaarten maken, met verschillende motieven. En, door het boek te gebruiken met verschillende kleuren kaartkarton, kunnen ook verschillende soorten en kleuren kerstkaarten gemaakt worden.

Zo kan iedere ontvanger van een zelfgemaakte 3D kerstkaart ook een persoonlijke kaart krijgen. En vooral daardoor zijn deze speciale boeken met uitruk vellen dan ook zo populair bij onze klanten. In het boek zitten 24 3D afbeeldingen, die vanzelfsprekend makkelijk zijn uit te drukken uit de vellen, en ook nog eens goed zijn te combineren met het kaartkarton dat ook al in het boek aanwezig is.

Een compleet boek dus, speciaal voor kerstmis. Wat overigens niet wil zeggen dat het 3D uitruk vellen boek bloemen minder mooi en handig is, alleen het thema is van een ietwat andere aard. Deze boeken zijn overigens niet alle erg handig omdat je een complete 3D kaart kunt maken. Het is ook een prima geschenk voor iedereen die deze hobby graag wil beoefenen, en ook eens een prima cadeau als iemand met deze hobby wil beginnen. Ook al heeft hij of zij nog niet zo heel veel ervaring in het maken van 3D wenskaarten.

Ook de prijs van de 3D uitruk vellen boeken is overigens erg aangenaam.

BEKIJK HIER DE 3D UITDRUK VELLEN BOEKEN