Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

3D Pennen

Het is een mooie hobby die we met ons allen delen, en veel van onze klanten laten ook de mooiste creaties zien die gemaakt worden met bijvoorbeeld 3D uitdrukvellen, stickers, en karton. Leuk is het overigens ook dat we vaak van dit soort kaarten krijgen. Steeds vaker zien we ook creaties gemaakt met behulp van een 3D pen, die wij natuurlijk ook in onze webshop verkopen.

Dit kan als het ware gedeeltelijk vergeleken worden met een 3D printer, alleen dan niet met behulp van de computer maar met behulp van hand en natuurlijk de 3D pen. Toch weten veel mensen niet wat je hier nu precies mee kunt maken.

In principe kan hiermee, net als met een normale pen, getekend worden. Niet in inkt of potlood, maar met behulp van plastic. Op dit manier kan er dan ook in 3D getekend worden. En dat kan dan vooral gezien worden als aanvulling op de 3D kaarten die veel van onze klanten maken. Met behulp van een 3D pen is er nog meer vrijheid in de creativiteit. Daarbij zit niemand meer vast aan de vormen en stickervellen die besteld worden, maar kan helemaal zelf het te maken motief gekozen worden.

Is bij een 3D printer een stukje software heel belangrijk, waarmee het te drukken vormpje gemaakt wordt, met een 3D pen kan iedereen zelf bepalen wat er gemaakt wordt. Het principe is in feite exact hetzelfde. Door met behulp van de 3D pen plastic vormen laag voor laag te maken, en eventueel in verschillende kleuren, wordt er diepte in het te maken voorwerp verkregen.

En dat gaat dus eigenlijk ook op exact dezelfde manier als we 3D kaarten maken met behulp van bijvoorbeeld de kant en klare materialen die Renka Hobby verkoopt. De 3D pen is vooral geschikt als u toch al graag wilt tekenen. Waarbij er natuurlijk ook geen grenzen meer aan de creativiteit zijn, en dat is ook van toepassing op de 3D pen. Daarmee wordt alleen niet meer op papier getekend, maar in de diepte.

Natuurlijk verkopen wij deze 3D pennen en alle benodigde materialen in onze webshop. Zoals bijvoorbeeld verschillende kleuren filament, het kunststof dat gebruikt wordt voor de 3D pennen.

KLIK HIER VOOR ONZE 3D PEN PRODUCTEN