Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

3D Kaarten kopen

Toen ik vanmorgen, en eigenlijk puur omdat ik nieuwsgierig was geworden, in Google zocht of er misschien ook zelfgemaakte 3d kaarten zouden worden verkocht, heb ik toch met een grote verbazing gekeken naar het zoekresultaat.

Er zijn dus echt bedrijven die onze mooie hobby gebruiken om er zelf beter van te worden.

Bedrijven die unieke handgemaakte 3d kaarten verkopen. En de prijs die er voor wordt gevraagd is best fors. Tussen de 1 en maar liefst 7 euro.

Dat is dus blijkbaar het bedrag dat mensen uitgeven om een gemaakte 3d kaart te kopen.

En als je zo de verschillende producten naloopt dan zijn dat inderdaad 3d kaarten die wij met ons allen gewoon zelf maken.

Waar deze aangeboden kaarten vandaan komen wordt er natuurlijk niet bij verteld. Misschien maken de eigenaren van dit soort webshops inderdaad zelf kaarten, misschien kopen ze de benodigdheden wel hier in onze winkel. Of misschien worden deze kaarten opgekocht bij mensen zoals wij, liefhebbers die de 3d kaarten helemaal zelf maken om deze vervolgens te versturen.

Maar het blijft een rare gewaarwording dat je aldaar in hun webshop soortgelijke kaarten kunt kopen die we net zelf aan het maken zijn. En laten we maar eerlijk zijn, het kost mij geen zeven Euro om een kaart te maken.

Bovendien is deze hobby leuk, we doen het met ons alleen met veel plezier, en het resultaat mag gezien worden.

Daar doet onze creativiteit niet voor onder. Onze kaarten zijn minstens net zo goed gemaakt, zo niet beter, dan de 3d kaarten die dus klaarblijkelijk in de verschillende webshops gekocht kunnen worden.

Wat wel natuurlijk een fijn gevoel is, is dat er dus blijkbaar mensen zijn die onze creativiteit kunnen waarderen. Anders was er immers geen markt om kant en klare 3d kaarten te kopen, die waarschijnlijk gewoon als hobby gemaakt zijn.