Vragen? We staan voor u klaar!

Vragen? We staan voor u klaar!

Beoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6! (Gebasseerd op 92 beoordelingen)

Johanna Harderwijk

Zeer correct afgehandeld. Ben blij met de knipvellen , lekker thuis bezorgd ben slecht ter been dus ideaal.

Gepubliceerd op vrijdag 27 juli 2018

G G

Het was goed verpakt dat het netjes beleeft. Het pakket werdt net op tijd afgeleverd. Zeker doe ik nog wel weer een keer een bestelling

Gepubliceerd op donderdag 21 juni 2018

C D

Prima verzorgd, en snel in huis.alleen jammer dat bij kleine bestellingen de bezorg kosten soms meer zijn dan de bestelde art.

Gepubliceerd op donderdag 10 mei 2018

Harry Balvers

Snelle levering en een correcte afwerking van een door mij dubbel besteld artikel

Gepubliceerd op donderdag 19 april 2018

m Rijneveld

snelle levering leuke attentie

Gepubliceerd op woensdag 28 maart 2018

Rudi Brand

Hartelijk dank!

Gepubliceerd op dinsdag 27 maart 2018

Rudi Brand

Wij zijn zeer tevreden!

Gepubliceerd op dinsdag 6 maart 2018

annelies buursma

Snelle en goede afhandeling en levering van mijn bestelling. Heel tevreden.

Gepubliceerd op dinsdag 6 februari 2018

Ansjejoanna van Iersel

Bestelling snel geleverd. Prima kwaliteit prijs verhouding. Jammer dat de hoeveelheid beperkt is

Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2018


Antwoord van Renka Hobby:

Beste Ansjejoanna van Iersel,

Allereerst bedankt voor de complimenten. Soms hebben we van een aantal artikelen nog maar één of twee op voorraad. Deze zijn dan ook echt op voorraad en kunnen we snel aan u leveren.

Mocht u meer willen, kunt u altijd met ons contact opnemen en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Renka Hobby

Beantwoord op donderdag 11 januari 2018

Diane Engbers

Na de bestelling alles de volgende dag al toegestuurd gekregen. Alles goed verpakt en verzorgt. Op mijn email kwam al snel een duidelijk en vriendelijk antwoord. Zeer tevreden en aan te bevelen!

Gepubliceerd op woensdag 27 december 2017

Thea.H. van Egmond

Perfecte verpakking. Hier is écht veel aandacht aan besteed. COMPLIMENTEN!

Gepubliceerd op woensdag 20 december 2017

E.S.

Zeer snelle levering en enkele knipvellen cadeau. Voor een ieder aan te raden.

Gepubliceerd op woensdag 20 december 2017

Gerda Wijnands

Binnen 2 werkdagen alles keurig ontvangen.

Gepubliceerd op dinsdag 19 december 2017

Maria De Waal

ik ben zeer tevreden

Gepubliceerd op maandag 4 december 2017

Th.G.

De bestelling was een dag later al bezorgd. Netjes verpakt.

Gepubliceerd op vrijdag 17 november 2017

B. Geuzebroek

Het pakketje kwam op zaterdagmorgen binnen. Het zag er zeer verzorgt uit. Bij het nazien of alles wat ik besteld had ook aanwezig was, heb ik helaas het knipvel van Kerstvenster (8712927139375) niet aangetroffen. Ondanks deze ervaring heb toch een nieuwe bestelling bij u geplaatst.

Gepubliceerd op donderdag 2 november 2017


Antwoord van Renka Hobby:

Beste mevrouw Geuzebroek,

Dank voor uw reactie. Vervelend om te horen dat het betreffende knipvel niet aanwezig was. Zoals we in onze mail naar u ook verteld hebben wordt een bestelling handmatig gecontroleerd waardoor de kans dat iets niet aanwezig is, nihil is. We hebben met u per mail afgesproken dat we u het knipvel met de eerstvolgende bestelling alsnog meesturen.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Renka Hobby

Beantwoord op zaterdag 4 november 2017

G. A.

Snelle en goede service, mooie en goede artikelen

Gepubliceerd op donderdag 19 oktober 2017

Letty vd Elst

De ene dag besteld en de andere dag kreeg ik mijn bestelling keurig verzorgd thuis. Mijn beoordeling is zeer goed adres en ik ga bij jullie zeker meer bestellen

Gepubliceerd op maandag 16 oktober 2017

Ansjejoanna van Iersel

Redelijk snel geleverd. Env zijn niet duur kwaliteit prijs een 10 maar ik ben op zoek naar een dikkere kwaliteit omdat ik er een afb op print en dat nu eenmaal beter resultaat geeft.

Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2017

A. S.

De bestelling zondag besteld en op dinsdag al in huis.

Gepubliceerd op maandag 4 september 2017

Van Aalst

Keurige winkel

Gepubliceerd op vrijdag 28 juli 2017

EK

de volgende de dag bezorgd

Gepubliceerd op woensdag 26 juli 2017

N. Bikker

Goed contact en alles netjes verpakt, verzonden en ontvangen. Zeer tevreden

Gepubliceerd op woensdag 26 juli 2017

Je

Een dag na bestelling al in de brievenbus, dat kan niet beter

Gepubliceerd op dinsdag 25 juli 2017

tevreden

tevreden

Gepubliceerd op donderdag 20 juli 2017

Janita Veenstra

Tevreden, fijne communicatie en goede service!

Gepubliceerd op zaterdag 15 juli 2017

Henk

Prima geleverd in korte tijd en in perfecte conditie.

Gepubliceerd op vrijdag 14 juli 2017

Lidy Bogerd

Snelle levering. De ene dag besteld en de andere dag in huis. Prima service.

Gepubliceerd op woensdag 5 juli 2017

Denise Venema

alleen maar positive ervaring. zal deze site aan mijn favorieten toevoegen.

Gepubliceerd op dinsdag 4 juli 2017

Anna M

Heel tevreden. Super snel in huis ook en goed verpakt.

Gepubliceerd op donderdag 29 juni 2017

Anoniem

Top webwinkel!! Groots assortiment en snelle levering.

Gepubliceerd op zaterdag 24 juni 2017

S

Heel goed.

Gepubliceerd op dinsdag 20 juni 2017

G Wassink

erg klant vriendelijk keurig geholpen per telefoon

Gepubliceerd op dinsdag 13 juni 2017

MW C. DE RUIJTER

Snelle levering en keurig verpakt.

Gepubliceerd op woensdag 31 mei 2017

Mirjam VV

In alles super 5 sterren.

Gepubliceerd op maandag 29 mei 2017

Ineke van Dam

snelle verzending, goede kwaliteit van de artikelen.... .een echte aanrader....

Gepubliceerd op dinsdag 23 mei 2017

Lia van Groenen

Goed adres om zaken mee te doen. Kom er snel weer terug.

Gepubliceerd op donderdag 18 mei 2017

T Maas

Keurig!

Gepubliceerd op woensdag 17 mei 2017

Roberta Hoekstra

Top service@ Via de mail kreeg ik snel een antwoord terug.

Gepubliceerd op dinsdag 9 mei 2017

JS De Jong

Oprecht hele goede service! Prima kwaliteit en een snelle aflevering, ik ben dik tevreden!

Gepubliceerd op woensdag 3 mei 2017

Ciska Van beijeren

De bestelling erg snel gelevert Word ook snel gereageerd op mailtjes

Gepubliceerd op donderdag 27 april 2017

H.K.

HELE SNELLE LEVERING

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017

Peter van Veen

Prima, snel geleverd

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017

M. Mali

Ik belde voor informatie, werd goed en vriendelijk geholpen. Mevrouw dacht met mij mee en gaf mij een goede advies.

Gepubliceerd op dinsdag 18 april 2017

Willy S

Perfecte service!!

Gepubliceerd op maandag 3 april 2017

Ayren Besselaar

Super service! Dank jullie wel!!!!

Gepubliceerd op donderdag 23 maart 2017

Sabine Visser

Alles ging perfect

Gepubliceerd op dinsdag 14 maart 2017

M Rozenberg-Pouw

Mijn vrouw is zeer te vreden over de producten en de levering. Alleen hebben wij op de kaart gekeken waar Westereen licht maar het is op de kaart niet te vinden is het zo,n klein dorpje. Waar licht het ongeveer dicht bij een grotere plaats.

Gepubliceerd op donderdag 9 maart 2017


Antwoord van Renka Hobby:

Beste familie Rozenberg, 

Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. De Westereen is een dorpje in Noord-Oost Friesland en ligt aan de spoorlijn Groningen - Leeuwarden.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Renka Hobby

Beantwoord op donderdag 9 maart 2017

Paulien Vermeulen

Ik ben heel tevreden alles was keurig geleverd

Gepubliceerd op zaterdag 4 maart 2017

Lian Spreker

Ben prima tevreden.

Gepubliceerd op maandag 27 februari 2017

JS

Heel tevreden. Super snel in huis.

Gepubliceerd op maandag 20 februari 2017

Liz Danen

Dit voorbeeld is een heel goed voorbeeld in mijn geval ,inderdaad is na mijn bestelling de volgende dag alles bezorgd. Zal dit zeker aan mijn vrienden doorgeven.

Gepubliceerd op woensdag 15 februari 2017

Jan Hendriks

Snelle levering van mijn bestelling. Binnen 24 uur in huis. Had een grote bestelling maar alles werd in 1 keer geleverd.

Gepubliceerd op donderdag 9 februari 2017

Marleen Oruc

Zeer snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden over de levering en het pakketje was netjes verpakt.

Gepubliceerd op donderdag 2 februari 2017

Renate Z

Ben tevreden

Gepubliceerd op maandag 23 januari 2017

Gerda A. van Suchtelen

De medewerkster aan de telefoon heeft voor mij alle moeite gedaan om het bewuste artikel te vinden. Daarna kon ik door haar hulp het verder zelf bestellen via Internet. Kort erna had ik het in huis.

Gepubliceerd op dinsdag 17 januari 2017

J

Ik had mijn bestelling mooi op tijd binnen en de verpakking was nestjes verzorgd.

Gepubliceerd op maandag 16 januari 2017

Sandra Kloos

Hele snelle levering. Netjes en goed verpakt. Scherpe prijs tov andere winkels. Echt een aanrader.

Gepubliceerd op zaterdag 14 januari 2017

Ronda Hietkamp

Eind december een bestelling geplaatst en is dezelfde dag nog door Renka Hobby verstuurd. Helaas duurde het een paar dagen voordat ik het pakketje in huis had. Pakketje was overigens wel goed verpakt en ga zeker nog een keer bij Renka Hobby bestellen.

Gepubliceerd op donderdag 5 januari 2017


Antwoord van Renka Hobby:

Beste mevrouw Hietkamp,

Vervelend om te horen dat het een paar dagen duurde voordat u uw pakketje in huis had. In de laatste week van december is het bij PostNL altijd drukker dan normaal waardoor ze mogelijk iets langer nodig hebben om uw pakketje te bezorgen.

Op onze site stond ook aangegeven dat het kon voorkomen dat PostNL mogelijk later dan gebruikelijk bij u langs zo komen. Fijn om te lezen dat het pakketje uiteindelijk goed bij u is ontvangen. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Renka Hobby

Beantwoord op vrijdag 6 januari 2017

J. Wolters

Hele goede ervaring. Woensdag besteld en werd dezelfde dag nog verzonden. De producten had ik de volgende dag in huis en ik kon meteen aan de slag.

Gepubliceerd op vrijdag 30 december 2016

Renate Hoving

Zeer snelle verzending en zeer goed en veilig verpakt

Gepubliceerd op woensdag 21 december 2016

-

Prima

Gepubliceerd op vrijdag 16 december 2016

Jantsje de Boer

Goeie webshop. Lekker snel geleverd ook

Gepubliceerd op vrijdag 9 december 2016

Marion Weijermans

Op woensdag een bestelling geplaatst. En donderdag al in huis. Geweldig

Gepubliceerd op donderdag 8 december 2016

A.J. v/d Heide

ik ben prima tevreden over het leveren en over het produckt

Gepubliceerd op vrijdag 2 december 2016

Henny Kaptein

Ik had het snel in huis ,en dat is toch prettig .perfect verpakt . blijf toch op jullie site kijken, en wie weet. Vriendelijke Groeten Henny.

Gepubliceerd op dinsdag 29 november 2016

Koster

Ben heel tevreden producten worden altijden op tijd en netjes geleverd

Gepubliceerd op donderdag 24 november 2016

M. Mennings

FANTASTISCH- IN EEN WOORD PRIMA. WEL JAMMER DAT U DE KNIPVELLEN IN DIT GENRE VAN ABRAHAM NIET HEEFT ALS u ZE EVENTUEEL WEL KUNT LEVEREN GRAAG EEN BERICHTJE. Hr. Gr. RM.

Gepubliceerd op dinsdag 22 november 2016

S. van der Ploeg

Meer dan tevreden, zeer goed geholpen met vriendelijke service. Ontvangst was correct en snel

Gepubliceerd op vrijdag 18 november 2016

José Arends

snelle levering.

Gepubliceerd op vrijdag 18 november 2016

Mw. Frieswijk

Uitstekende service.

Gepubliceerd op dinsdag 15 november 2016

I v. M.M

Op zaterdag heb ik een bestelling geplaatst en op vrijdag ontvangen ik betaalde met een overschrijvingskaart dus vond dit supper snel.

Gepubliceerd op vrijdag 11 november 2016

Sharon

Snelle levering. Overzichtelijk web site.

Gepubliceerd op maandag 7 november 2016

Petra D.

Super snelle levering en keurig ingepakt

Gepubliceerd op maandag 7 november 2016

Annie Harderwijk-eekhof

Correct afgehandeld .erg blij mee.....

Gepubliceerd op zaterdag 5 november 2016

Heidstra

Hele goede service, snelle reactie, ook in het weekend en 's avonds laat.

Gepubliceerd op dinsdag 25 oktober 2016

Anita

Alles volgens afspraak. Zoals het hoort.

Gepubliceerd op donderdag 13 oktober 2016

Geertje Feenstra

Een paar uur na de bestelling al een mailtje dat het product opgehaald kon worden.

Gepubliceerd op woensdag 12 oktober 2016

Miranda Veenstra

Zeer snel en betrouwbaar

Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016

Anoniempje

De bestelling werd zoals beloofd de volgende dag thuis bezorgd. De track and trace werkt heel goed.

Gepubliceerd op maandag 3 oktober 2016

mdn

Duidelijke communicatie over de bestelling; snelle levering. Top!

Gepubliceerd op dinsdag 27 september 2016

Marian uit Breda

Snel en netjes.

Gepubliceerd op maandag 19 september 2016

Christien

Goede service, bereikbaar en overzichtelijk

Gepubliceerd op dinsdag 13 september 2016

Marijke H.

Goede en snelle levering!

Gepubliceerd op donderdag 8 september 2016

Brenda

Hartelijk dank voor de snelle service!

Gepubliceerd op woensdag 7 september 2016

F

Prima!

Gepubliceerd op zaterdag 3 september 2016

Johanna van der Veen

Prima webwinkel. Uitstekende service, vragen worden telefonisch goed beantwoord. Zeer snelle levering: 1 dag na mijn bestelling alles al in huis.

Gepubliceerd op woensdag 31 augustus 2016

Gerda M.

snelle levering, goede service. aanrader!

Gepubliceerd op donderdag 25 augustus 2016

Yvonne

Goede, persoonlijke service. Vandaag besteld, morgen in huis en keurig ingepakt. Prijs- kwaliteit prima in orde. Ruime keus aan producten en direct inzichtelijk hoeveel er nog op voorraad zijn.

Gepubliceerd op woensdag 17 augustus 2016

C. Dijkstra

Wat een geweldige service! Vlot, vriendelijk en zorgzaam. Prima shop om te winkelen. Echt een aanrader!

Gepubliceerd op maandag 8 augustus 2016

Wilma den Hartog

De bestelde producten heb ik de volgende dag al mogen ontvangen. Complimenten voor de duidelijke site en snelle service!

Gepubliceerd op vrijdag 5 augustus 2016

Natasja

Snel en prima geleverd.

Gepubliceerd op zaterdag 30 juli 2016